02 iunie, 2010

De la Andrei Bîrsan citire!
”Dragii mei, Mai sunt cateva zile pana la vernisajul Livezii de fotografii.
Livada de Fotografii Vom transforma pentru 3 zile statia de metrou Unirii 1 in “Livada de Fotografii”.
Cand? In perioada 9-11 iunie va invit in statia de metrou Unirii 1 sa vizitati “Livada de Fotografii”. Vernisaj miercuri 9 iunie ora 19.00 in statia de metrou Unirii 1.
Cu ce? Veniti cu fotografii facute in Bucuresti, format maxim 10×15 (cm) iar noi ti le expunem in livada, cu cat mai multe cu atat mai bine, puteti veni cu oricate. Fotografiile pot fi cu orice din Bucuresti, chiar si cu voi in scene de familie, puteti trece pe fotografie numele vostru, adresa de web sau de email, orice doriti. Cine doreste poate scrie pe spatele fotografiei un gand pentru oras.
Ce se va intampla cu fotografiile?
La sfarsitul expozitie toate fotografiile vor fi donate Muzeului Municipiului Bucuresti. Astfel, vom contribui cu totii la crearea unei arhive cu fotografii ale Bucurestiului, iar peste ani si ani probabil se vor face expozitii gen ‘Trecut-au Anii’ cu fotografiile noastre J. Va fi o fresca a Bucurestiului actual, la sfarsitul secolului XIX se dadea “Un leu pentru Ateneu”, haideti sa dam “O fotografie pentru Bucuresti”.
Daca trimiti fotografiile si in format electronic la andrei@orasul.ro ele vor fi publicate pe http://www.orasul.ro/ in galeria expozitiei “Livada de Fotografii”
Nu uita sa-ti inviti si prietenul in livada sa vina la “plantat” fotografii
Partener: Metrorex Partener media, Radio Romania International, hotcity.ro, Radio Romania Cultural
Cum functioneaza “Livada de Fotografii” 1. printezi fotografiile, format maxim 10×15cm (9×13, 10×15) Poti scrie pe ele numele tau, blogul sau pagina ta de internet 2. scrii pe spate un gand despre Bucuresti si numele tau (optional) 3. pui fotografiile in urnele speciale din locurile de colectare (vezi mai jos) sau veniti cu ele la montajul expozitiei, marti 8 iunie ora 21.30 in statia de metrou Unirii 1. Vei primi fasii de plastic cu banda adeziva la ambele capete pentru agatat fotografiile pe stalpii statiei
Puncte de colectare
De miercuri 26 mai 2010 puteti pune fotografiile tiparite, pana pe data de 7 iunie 2010, in urnele din: · Muzeul Municipiului Bucurestiu (Palatul Sutu), B-dul I.C. Bratianu nr. 2, http://www.muzeulbucurestiului.ro/ •Magazinul Foto Hobby, str. Covaci nr. 7, in centrul vechi al Bucurestilor, www.fotohobbyshop.ro •Magazinul F64, Str. Vigilentei, nr.7, sect. 5, http://www.f64.ro/ •Sediul Central Bancpost, str. Dimitrie Pompeiu 6A Haideti sa facem aceasta expozitie inedita. Haideti sa lasam urmasilor imaginea Bucurestiului asa cum o vedem noi. Haideti! . Andrei Bîrsan Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag. 0743.076.255 0743.076.255 http://www.orasul.ro/” .

Niciun comentariu: