12 septembrie, 2009

Invitatie la Expozitia de fotografie a Şcolii de Artă Bucureşti

În cadrul manifestărilor culturale care omagiază 550 de ani de existenţă a oraşului Bucureşti, absolvenţii clasei de „Tehnica şi Artă Fotografică” (promoţia 2009), profesori Mihaela şi Paul AGARICI (http://www.paul-agarici.ro)/ „ŞCOALA DE ARTĂ”- Bucureşti, participă cu o expoziţie de fotografie la Galeriile de Artă ale Municipiului Bucureşti, strada Academiei numarul 15. Expoziţia va fi deschisă între 12 şi 20 septembrie.
Fotografiile pe care le veţi găsi expuse reprezintă efortul elevilor pe parcursul unui an şcolar care au participat, în mod deosebit, şi la lecţiile practice pe trasee bucureştene.
Acestă selecţie de imagini este prima reprezentare concretă a modului nou de a privi şi înţelege lumea. Este felul în care absolvenţii au o opinie imagistică insolită privitorului obişnuit, opinie care se adaugă, prin grija celor doi profesori, pasiunii fiecăruia către fotografie. Expoziţia se poate considera un „act de identitate” pentru calitatea de HOMO FOTOGRAFICUS a expozanţilor!
În mod cert prezenţa dvs. ca vizitatori va primi din oficiu mulţumirile celor care, prin simeză, vă propun imagini, unele surprinzătoare, curajoase şi descoperitoare ale unui altfel de Bucureşti.
Toate „stângaciile” care ar fi fost „circumstanţe atenuante” au fost înlăturate cu atenţie pentru ca Dumneavoastră, privitori ad-hoc, să aveţi desfătarea unui act profesional. Nu uitaţi că singurul rost al acestor absolvenţi este ca o întreagă săptămână să vă aştepte într-un spaţiu eminamente cultural...
ADAM BOGDĂNEL
ALDEA IONUŢ
ALEXE IULIAN
BADEA GHEORGHE
BACIU DANIELA MARIA
BACIU DANIELA
BARBU MARIN
BĂRARU COSMIN ŞTEFAN
BEŞLIU IULIAN
BOBOC CRISTIAN
CÂTU CRISTINA
CIUCIUMIŞ DECEBAL
CHIRIŢĂ CRISTIAN
CHIVIRICĂ SERGHIEI
CODESCU DUMITRU
COMAN COSTIN
COMAN VASILE NICOLAE
DINICĂ EMILIA
DINU NICOLETA SILVIA
EPURE ROXANA
GÂSCĂ MIHAIL
GHERASE GINA
GHIDARCEA COSTIN
GRECU ANA MARIA
GUZU MIHAIL ALIN
HAISAN MIHNEA CODRU
IOSIF MARŢIU JANIN
IOSUB DUMITRU
LUNCU ANELISE ELENA
LUNGU CRISANTA
LUPEC IOANA RUXANDRA
MĂRĂŞESCU ADRIANA
MARCU ILEANA
MANOLACHE OROLES
MINCU VALENTIN
NASTURICA ADRIAN MIHAI
PODINĂ ANDRA
POPA MARIUS EUGEN
POPOVICI DRAGOŞ
PREDA CRISTINA CECILIA
RĂDULESCU GABRIEL
RĂDULESCU EMIL
SALAN ANELISE
STOICA CRISTINA MIHAELA
TINCU OVIDIU IOAN
TODIREL GABTIEL
TOMA VLAD
ŢUŢUIANU DORIN
VASILIU MIHAI
VOICILĂ SILVIU
VULCAN IULIAN

Niciun comentariu: