15 septembrie, 2009

Expozitia foto "Trecut-au anii..."

Draga prietene al Bucurestiului,
Te asteptam la Muzeul Municipiului Bucuresti din 17 septembrie pana in 04 octombrie 2009 pentru o intalnire cu anii interbelici ai Bucurestiului pusi fata in fata cu zilele noastre in expozitia foto "Trecut-au anii...".
Vernisajul expozitiei va avea loc joi, 17 septembrie 2009, orele 18.00, in curtea muzeului Municipiului Bucuresti.
Noi, Asociatia “Bucurestiul meu drag” si Muzeul Municipiului Bucuresti, am adunat la un loc, pentru aceasta inedita expozitie, 63 perechi de fotografii care reprezinta instantanee ale Bucurestiului interbelic refacute in zilele noastre.
Detalii la http://www.orasul.ro/. Fotografiile vechi sunt din arhiva muzeului, cele actuale sunt realizate de membrii Asociatiei “Bucurestiul meu drag”. Nu stiu cum au fost facute fotografiile vechi dar pentru cele actuale a trebuit sa ne urcam in copaci, pe stalpi, pe schele si acoperisuri, sa vorbim cu administratori de bloc, a fost o intreaga aventura ca sa le refacem.
Au participat la realizarea expozitie: Asociatia “Bucurestiul meu drag”, Muzeul Municipiului Bucuresti, Doc Comm, Epson, magazinul FOTO HOBBY.
Curatorul expozitiei: Andrei Birsan
Designul expozitiei este realizat de Doc Comm.
Savoarea Bucurestilor de altadata se regaseste in cele mai fine detalii ale imaginilor, fotografiile fiind tiparite folosind tehnica imprimarii pe canvas satinat pentru utilizare outdoor (Epson GS Canvas Satin), cu ajutorul imprimantei Epson Stylus Pro GS600. Imaginile sunt reproduse pastrand acuratetea culorilor, cu gradatii fine de nuanta. Sponsor: Epson (http://www.epson.ro/), Magazinul FOTO HOBBY (http://www.fotohobbyshop.ro/) Partener media: Radio Romania International (http://www.rri.ro/)
Cu prietenie,Asociatia “Bucurestiul meu drag” si Muzeul Municipiului Bucuresti
Andrei Birsan
presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.0743.076.255
http://www.orasul.ro/

Niciun comentariu: