13 ianuarie, 2009

* Crop corect

3 comentarii:

Anonim spunea...

De ce este mai buna asta prelucrata decat cea din 8 dec. 2008?

Cristina Stoica spunea...

In primul rand datorita cropului, imaginea are alta stare si apoi datorita contrastului (l-am marit putin)- am simtit ca este mult mai bine asa.
Multumesc de vizita.
Numai bine!

Anonim spunea...

Mie - mi place mai mult cea in care fereastra se gaseste pe peretele casei, copiii sunt in casa si cum spunea un comentator inspirat, l-au vazut pe Mos Craciun. Aceea din 8 decembrie. Asta parca n-are relief. Este plata. Daca este albicios- negricioasa Io cred ca trebuie sa ai alb si negru si o mie de grade de gri, nu sa maresti contrastele (sau poate uneori...?). In asta, copiii parca sunt poze lipite pe geam. Copiii nu sunt in casa, ei sunt lipiti pe geam. Banuiesc ca subiectul sunt cei doi dragalasi care sunt in casa si aici tu nu mai ai casa. De ce nu publici si varianta color? Poate incerci sa faci o incadrare in care sa prinzi fereastra si numai peretele din dreapta, cel cu tencuiala cazuta. Pentru relief. Sugestii... nu sfaturi ca voi, artistii, sunteti sensibili si suspiciosi.
Poate ca nici n-am inteles Io prea bine ideea cu "cropul" si cu "alta stare" dar daca incepi sa dai explicatii fraierilor ca mine se duce undeva toata arta. De aceea nici nu semnez, ma pun la anonimul trecator.